Sastavi svoju igraću konzolu

Ukoliko imate sve dijelove ispred sebe, možemo započeti sa slaganjem!


Prvi dio - Zaštitni pleksiglas

U paketu ste dobili jedan veliki komad pleksiglasa koji sada trebate prelomiti kako biste dobili više manjih pleksiglasa. Na kraju trebate imati pet odvojenih pleksiglasa

Vidljivo je gdje se pleksiglasi trebaju prelomiti; nemojte korisiti previše snage u ovom dijelu kako ne biste slomili dijelove koji vam trebaju. Također, ukoliko imate ostatke pleksiglasa unutar rupica izbušenih na samom pleksiglasu, samo istisnite nepotrebne dijelove. 

Ovako trebaju izgledati vaši pleksiglasi: Sada skinite zaštitnu foliju s obje strane svakog pleksiglasa: Pleksiglasi trebaju biti prozirni kada završite sa skidanjem folije. Za idući korak trebamo pleksiglas na kojem je izrezbaren naziv BIT, četiri plastična odstojnika i četiri plastična šarafa

Šarafe ćete provući kroz pleksiglas na ovaj način: Pazite stavljate li šaraf na ispravnu stranu (BIT mora biti napisano prema vama!).

Zatim uzmite odstojnik i zašarafite ga prstima. 
Ponovite ovaj postupak za preostala tri šarafa i odstojnika. 
Drugi dio - Držač za baterije

U ovom koraku ćemo postaviti držač za baterije na stražnju stranu BITa

Za početak uzmite matičnu pločicu i pleksiglas:Pleksiglas ćete na ovaj način postaviti na stražnju stranu uređaja: 

Sada je vrijeme za držač za baterije i za dva metalna šarafaDržač ćete na ovaj način postaviti na pločicu: Pripazite da se kabel od držača nalazi sa strane konektora. Uzmite metalne šarafe i stavite ih u rupice na držaču tako da prolaze kroz pločicu. 

Uzmite odvijač kako biste ih zašarafili i kako držač ne bi padao s pločice. Zatim okrenite BIT, i uključite kabel od držača u bijeli konektor s prednje strane. Uzmite baterije koje ste dobili u kutiji i postavite ih u uređaj: Pripazite da stavljate baterije na ispravnu stranu (+ i - znakovi na bateriji označuju polaritet!). 

Ukoliko okrenete baterije na pogrešnu stranu, BIT neće raditi.Treći dio - Sastavi BIT do kraja!

Nakon što smo postavili baterije i jedan od pleksiglasa na stražnju stranu, vrijeme je da dodamo ostatak pleksiglasa. 

Sljedeći pleksiglas koji će vam trebati je ovaj: Ovaj pleksiglas stavljamo na prednju stranu, i rupice na pleksiglasu se moraju poklapati s tipkama na pločici. 

Za sljedeći korak trebamo sve kapice za tipkalaStavite ih u otvore predviđene za kapice i nemojte brinuti ako su trenutno malo nakrivljeni.Ovako BIT treba izgledati kada postavite sve kapice: Uzmite idući pleksiglas - identičan ovom kojeg smo koristili u prethodnom koraku. 


Pleksiglas koji će ići na vrh s prednje strane je onaj s izrezbarenom notomPostavite pleksiglas tako da postoji otvor na strani konektora za baterije.Uzmite četiri plastična šarafaTa četiri šarafa će biti postavljena s prednje strane BITa. 

Sada je vrijeme da vratimo pleksiglas koji smo koristili u prvom koraku (onaj s natpisom BIT). Taj dio trebate postaviti na stražnju stranu BITa, iznad držača za baterije. Uzmite odvijač i zašarafite sve dijelove kako se BIT ne bi odvajao. Bravo!

Uspješno ste složili svoj BIT!
Vrijeme je da ga upalimo!

Tipka za paljenje se nalazi ovdje: Ukoliko je sve uredu s uređajem, trebali biste vidjeti dostupne igrice na BITu: 
Ukoliko ne uspijevate pokrenuti BIT, javite nam se na contact@circuitmess.com s opisom problema i odmah ćemo vam pomoći!

Više o upotrebi i programiranju BITa ćete moći pronaći u uputama za korištenje i programiranje koje su trenutno u izradi.